21:08 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Αντιπροεδρία στο ΕΛΚ φαίνεται να εξασφαλίζει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Ευρωεκλογές 2019 (265)
0 0 0
Βρείτε μας

«Το ΕΛΚ είναι το πρώτο κόμμα στην Ευρώπη, οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν και δικαιούται απόλυτα την κορυφαία θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ως εκ τούτου η στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο του Μάνφρεντ Βέμπερ, που ήταν απόφαση του συνεδρίου του ΕΛΚ για τη θέση αυτή, είναι δεδομένη».

Μία αντιπροεδρία στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα εξασφαλίζει ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ ο κ. Μεϊμαράκης αναμένεται να συνεννοηθεί για την ανάληψή της με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη που θα λάβει και την τελική απόφαση.

Στην πρώτη σύγκληση της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος στις Βρυξέλλες κ. Μεϊμαράκης, παρουσίασε στον πρόεδρο και υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν Μάνφρεντ Βέμπερ αλλά και στους ευρωβουλευτές του ΕΛΚ, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στην Ελλάδα που όπως σημείωσε ενισχύει τη φωνή της χώρας μας στην Ευρώπη.

Δήλωσε ακόμα ότι «το ΕΛΚ είναι το πρώτο κόμμα στην Ευρώπη, οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν και δικαιούται απόλυτα την κορυφαία θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ως εκ τούτου η στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο του Μάνφρεντ Βέμπερ, που ήταν απόφαση του συνεδρίου του ΕΛΚ για τη θέση αυτή, είναι δεδομένη».

Θέμα:
Ευρωεκλογές 2019 (265)
Tags:
Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ευρωεκλογές αποτελέσματα, ευρωεκλογές 2019, ευρωεκλογές, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK