00:43 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 40
Βρείτε μας

Εκτός ΚΙΝΑΛ θέτει τον εαυτό του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγο αφότου έγινε γνωστό πως στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας μπαίνει ο Γιώργος Καμίνης.

Την αποχώρησή του από το ΚΙΝΑΛ έκανε γνωστή ο Ευ. Βενιζέλος σήμερα με δήλωσή του, μετά από συνάντηση που είχε με την επικεφαλής του κινήματος.

Όπως υπογράμμισε ο ίδιος, στη συνάντηση η κα Γεννηματά του εξέφρασε την εκτίμησή της ότι υπάρχουν μεταξύ τους διαφορές, ως προς τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ.

«Είχε υποθέσει  πως  επιθυμώ να διαδραματίζω ένα ευρύτερο ρόλο και ότι σε κάθε περίπτωση έχει δεσμευθεί να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΝΑΛ άλλο πρόσωπο. Μου είπε επίσης ότι δεν θα ήθελε να φανεί ότι δεν στηρίζω εκλογικά το ΚΙΝΑΛ και ως εκ τούτου η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα μπορούσε να καλυφθεί από εμένα», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

Ο ίδιος είπε πως ευχαρίστησε την κα Γεννηματά αλλά όπως σημείωσε η πρότασή της για την τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας αντιφάσκει με το ότι η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ αντιλαμβάνεται τον ευρύτερο ρόλο του στην παράταξη.

«Εξέφρασα τη βεβαιότητα μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της  ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας», κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως η κα Γεννηματά έθεσε στην κορυφή του ψηφοδελτίου επικρατείας τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.

Tags:
εκλογές, ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καμίνης, Φώφη Γεννηματά, Ευάγγελος Βενιζέλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK