08:56 02 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 0 0
Βρείτε μας

Δύσκολα εκτιμούν πηγές της Κουμουνδούρου πως μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα από τη σημερινή εκλογική αναμέτρηση καθώς η συμμετοχή ήταν εξαιρετικά χαμηλή.

«Το εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο συμμετοχής των πολιτών στον δεύτερο γύρο, είναι το βασικό χαρακτηριστικό της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης» σχολιάζουν κομματικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως θα είναι δύσκολο να εξαχθούν συμπεράσματα από την εκλογική αναμέτρηση αυτή.

Παράλληλα, υπογραμμίζουν πως τα αποτελέσματα είναι συνάρτηση συν τοις άλλοις των ιδιαιτεροτήτων της κάθε περιοχής, χωρίς να αντιπροσωπεύουν ευθύγραμμα την πολιτική επιρροή κάθε κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ LIVE: Β' γύρος δημοτικών και περιφερειακών εκλογών - Σε εξέλιξη η καταμέτρηση

Δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στον αγώνα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ σε περιφέρεια Αττικής και δήμος Αθηναίων σημειώνοντας πως ο Νάσος Ηλιόπουλος στην Αθήνα διπλασιάζει το ποσοστό του, ενώ και η Ρένα Δούρου το αυξάνει σημαντικά.

«Η μεγάλη μάχη είναι αυτή της κάλπης των εθνικών εκλογών, όπου το δίλημμα θα είναι καθαρό και ο λαός θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός και με ποιο πρόγραμμα θα προχωρήσει η χώρα την επόμενη 4ετία», αναφέρουν επίσης,

Τέλος ξεκαθαρίζουν πως το δίλημμα που τίθεται είναι αν θα συνεχιστεί η προοδευτική διακυβέρνηση ή αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στις μνημονιακές πολιτικές.

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
Tags:
περιφερειακές εκλογές αποτελέσματα, περιφερειακές εκλογές, δημοτικές εκλογές αποτελέσματα, δημοτικές εκλογές, αποτελέσματα εκλογών, εκλογές 2019, εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK