23:26 14 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
0 00
Βρείτε μας

«Στη ζωή έχει σημασία να ξέρεις να κερδίζεις, αλλά να ξέρεις και να χάνεις», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας για το αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών 2019.

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου και Νάσος Ηλιόπουλος, «έδωσαν μια μάχη πολιτικού πολιτισμού», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από το Σύνταγμα, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δεύτερου γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών 2019.

Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε για τους δύο υποψηφίους ότι «υπερασπίστηκαν τις ιδέες τους και τις απόψεις τους με πολιτισμό και αξιοπρέπεια».

«Στην πολιτική, όπως και στη ζωή, έχει σημασία να ξέρεις να κερδίζεις, αλλά να ξέρεις και να χάνεις. Και το σημαντικότερο να σηκώνεσαι πάλι όρθιος και να παλεύεις», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «σημαντικό» των αγώνα των εκλογών και έσπευσε να συγχαρεί όσους κέρδισαν σήμερα.

Μιλώντας για τους νέους δημάρχους και περιφερειάρχες, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «θα πρέπει την επόμενη τετραετία να αγωνιστούν να κάνουν καλύτερες τις πόλεις και τις περιφέρειες μέσα από ένα νέο θεσμικό σύστημα που προβλέπει συνεργασία, συνεννόηση και προγραμματική σύγκλιση».

«Οι πολίτικες αντιθέσεις είναι γνωστές, δεν θα αλλάξουν ούτε στα νέα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια», παραδέχτηκε ο κ. Τσίπρας. «Όμως πιστεύω ότι θα δοθεί μια δυνατότητα — όπου υπάρχει κοινός τόπος — να υπάρχουν συλλογικές αποφάσεις προς όφελος των πολιτών».

«Εμείς τώρα ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να δώσουμε τη μάχη των μαχών που είναι οι εθνικές εκλογές», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Θέμα:
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
Tags:
νέα, ειδήσεις, ειδήσεις σήμερα, ψηφοφορία, περιφερειακές εκλογές αποτελέσματα, περιφερειακές εκλογές, αποτέλεσμα, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές, εκλογές 2019, εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK