22:14 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Κυριάκος Μητσοτάκης, Δηλώσεις στον Τύπο

Μητσοτάκης σε ευρωβουλευτές: Η επικείμενη νίκη στις εθνικές εκλογές συνεπάγεται αυξημένη ευθύνη

© Sputnik / Nikos Libertas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Ευρωεκλογές 2019 (265)
0 0 0
Βρείτε μας

Συνάντηση με τους οκτώ νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είχε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης και μεταξύ άλλων επισήμανε την αυξημένη ευθύνη που θα έχουν με την «επικείμενη νίκη του κόμματος στις εθνικές εκλογές».

Την ανάγκη οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωκοινοβούλιο να εργαστούν σκληρά ώστε αφενός να προωθήσουν τα ελληνικά συμφέροντα στην Ευρώπη και αφετέρου να ενισχύσουν με την παρουσία τους την επιρροή του ΕΛΚ, ιδίως απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού και του ευρωσκεπτικισμού, επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στους νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε, ακόμη σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, την αυξημένη ευθύνη που συνεπάγεται για την ευρωομάδα της ΝΔ η επικείμενη νίκη του κόμματος στις εθνικές εκλογές.

«Είναι άλλο να είμαστε μια κοινοβουλευτική ευρωομάδα κυβερνώντος κόμματος και άλλο μια ομάδα η οποία είναι στην αντιπολίτευση. Αυτό αυξάνει τις ευθύνες μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν ενόψει της συγκρότησης της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και της επιλογής του νέου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Θέμα:
Ευρωεκλογές 2019 (265)
Tags:
ευρωβουλευτές, ευρωεκλογές αποτελέσματα, ευρωεκλογές 2019, ευρωεκλογές, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK