ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
0 0 0
Βρείτε μας

«Δεν πρόκειται ποτέ να κουνήσουμε το δάχτυλο στους πολίτες για τις επιλογές τους», σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών, αναφορικά με το αποτέλεσμα της κάλπης, αλλά και εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Μέτρα για τη στήριξη της μεσαίας τάξης και την ενίσχυση της ανάπτυξης θα ανακοινώσει η κυβέρνηση μέσα στις επόμενες πέντε εβδομάδες, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

«Έχουμε διανύσει μεγάλη απόσταση τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω στον αναχρονιστικό νεοφιλελευθερισμό που μας έβαλε στην κρίση. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά», επεσήμανε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο κ. Χαρίτσης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Τα στελέχη της κυβέρνησης, όπως είπε, «δεν πρόκειται ποτέ να κουνήσουμε το δάχτυλο στους πολίτες για τις επιλογές τους. Δεν αντιμετωπίζουμε τη λαϊκή βούληση α λα καρτ. Η συσσωρευμένη πίεση της πολυετούς κρίσης και της λιτότητας ήταν μεγάλη, ιδίως για τα μεσοστρώματα».

«Μετά από τέσσερα χρόνια πολιτικής σταθερότητας που δημιούργησε η κυβέρνησή μας, η πίεση αυτή εκφράστηκε στις κάλπες των ευρωπαϊκών και των αυτοδιοικητικών εκλογών», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών.

Θέμα:
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019 (176)
Tags:
περιφερειακές εκλογές αποτελέσματα, δημοτικές εκλογές αποτελέσματα, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, ευρωεκλογές αποτελέσματα, περιφερειακές εκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές, βουλευτικές εκλογές, δημοτικές εκλογές, πρόωρες εκλογές, εκλογές 2019, ευρωεκλογές, εκλογές, μεσαία τάξη, Μέτρα, Αλέξης Χαρίτσης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK