21:32 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Η Ελένη Αυλωνίτου

Αυλωνίτου για αποτέλεσμα εκλογών: Υπήρχαν αλαζονικές συμπεριφορές, έγιναν επικοινωνιακά λάθη

© Φωτογραφία : facebook.com/Eleni Avlonitou
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Ευρωεκλογές 2019 (265)
0 01
Βρείτε μας

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν ήταν «στρατηγική ήττα», δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, προσθέτοντας όμως ότι υπήρξαν «αλαζονικές και υπεροπτικές συμπεριφορές».

Σε «αλαζονικές και υπεροπτικές συμπεριφορές», αλλά και σε «επικοινωνιακά λάθη» απέδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, την ήττα του κόμματος στις ευρωεκλογές 2019, τονίζοντας όμως ότι «δεν πρόκειται για στρατηγική ήττα».

«Δεν πρόκειται για στρατηγική ήττα. Τα μηνύματα τα πήραμε. Υπήρχε βουβή δυσαρέσκεια που εκδηλώθηκε με τις ευρωεκλογές», δήλωσε η κ. Αυλωνίτου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο AtticaTV και την εκπομπή «Εμπράκτως», πρόσθεσε πως το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών «ήταν έκπληξη» διότι δεν υπήρχε αυτή η εκτίμηση στο κομματικό επιτελείο.

Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Αυλωνίτου τόνισε πως η ίδια δεν ρίχνει την ευθύνη στον κόσμο.

«Ο κόσμος έστειλε τα μηνύματά του. Φταίμε εμείς, τα λάθη είναι δικά μας. Θα πρέπει να τα αναλύσουμε», δήλωσε.

Αναφέρθηκε, επίσης, στις συμπεριφορές στελεχών, αλλά και σε επικοινωνιακά λάθη όσον αφορά τις ανακοινώσεις για τη 13η σύνταξη.

«Υπήρχαν αλαζονικές και υπεροπτικές συμπεριφορές, υπήρχαν επικοινωνιακά λάθη: Δεν μπορεί να βγαίνει ο πρωθυπουργός και να μην του λένε ότι “πρέπει να εξηγήσεις στους συνταξιούχους πως ό,τι έχουμε σας το δίνουμε, αλλά θα έχει αυτές τις κρατήσεις”», επισήμανε η κ. Αυλωνίτου.

Παράλληλα, μίλησε και για «μεγάλο λάθος» με τη μεσαία τάξη, στην οποία, όπως είπε, δεν προλάβαμε να δώσουμε έμφαση λόγω των μνημονίων.

Θέμα:
Ευρωεκλογές 2019 (265)
Tags:
13η σύνταξη, ευρωεκλογές 2019, ευρωεκλογές, εκλογές 2019, εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK