ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με κεντρικό μήνυμα ότι «ενωμένοι μπορούμε», η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τους ψηφοφόρους των ευρωπαϊκών και αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ευχαριστήριο βίντεο προς τους ψηφοφόρους έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, η οποία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τους πολίτες που την εμπιστεύτηκαν στις πρόσφατες ευρωπαϊκές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Θέλουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων των Ελλήνων. Για να προχωρήσουμε μαζί. Γιατί ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε μια πιο φωτεινή μέρα για την Ελλάδα» αναγράφεται στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε στα social media.

Μάλιστα, το κεντρικό μήνυμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι το εξής: «Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, ενωμένοι μπορούμε».

​Η ΝΔ, στις πρόσφατες ευρωπαϊκές εκλογές, κατέκτησε την «πρωτιά», εκλέγοντας οκτώ ευρωβουλευτές και εξασφαλίζοντας προβάδισμα 9,3 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, κατάφερε να κερδίσει 12 από τις συνολικά 13 Περιφέρειες, ενώ αρκετοί δήμοι βάφτηκαν «γαλάζιοι».

Σχετικά:

Η ακτινογραφία της νίκης της ΝΔ στις δημοτικές εκλογές
Πώς σχολιάζουν Σαμαράς και ΝΔ την αναφορά Αγγελή για Novartis
Πηγές ΝΔ για δημοτικές εκλογές: Ψήφος εμπιστοσύνης των λεγόμενων μη προνομιούχων περιοχών
Χατζηδάκης: Η ΝΔ θέλει να είναι αρωγός στην κατασκευή γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019
Ευρωεκλογές 2019
Tags:
αποτελέσματα εκλογών, ευρωεκλογές 2019, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, εκλογές, εκλογές 2019, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK