23:14 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

O επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφτηκε το Κερατσίνι και συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Χρήστο Βρεττάκο, ο οποίος στις δημοτικές εκλογές υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μήνυμα στήριξης «όλων των δημάρχων, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης» έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος την Τρίτη επισκέφτηκε το Κερατσίνι, όπου συναντήθηκε με τον Χρήστο Βρεττάκο, δήμαρχο της πόλης που εκλέχθηκε με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίσκεψη αυτή, σύμφωνα με πηγές της «γαλάζιας» παράταξης, εντάσσεται στην προσπάθεια του προέδρου της Ν.Δ. να σηματοδοτήσει τη δέσμευσή του να συνεργαστεί με όλους τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες της χώρας.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε με τον κ. Βρεττάκο για τα πρόσφατα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, ενώ ειδική μνεία έγινε στα έργα που πρέπει να υλοποιηθούν στην περιοχή.

«Την επόμενη μέρα, ειδικά για τα μεγάλα έργα, τα οποία χρειάζονται και τη σφραγίδα του κράτους, εμείς θα είμαστε αρωγοί» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Μάλιστα, οι δύο «άνδρες» επισκέφθηκαν από κοινού την περιοχή των Λιπασμάτων, στην οποία ήδη εκτελούνται έργα ανάπλασης, με στόχο να αποτελέσει σύντομα «έναν πόλο έλξης για τους πολίτες».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βρεττάκος στον α' γύρο των δημοτικών εκλογών, έλαβε ποσοστό της τάξης το 45,72% ενώ στον β' γύρο εξασφάλισε την επανεκλογή του, με ποσοστό 66,82%.

Σχετικά:

Φωτίου: Μεσαίωνα για το κοινωνικό κράτος υπόσχεται ο Μητσοτάκης
ΣΥΡΙΖΑ: Τρέχει να κρυφτεί ο κ. Μητσοτάκης, για να μην τον καταλάβουν οι πολίτες
Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται μία ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση
Μητσοτάκης σε ευρωβουλευτές: Η επικείμενη νίκη στις εθνικές εκλογές συνεπάγεται αυξημένη ευθύνη
Μητσοτάκης: Ο χάρτης της Ελλάδας βάφτηκε και σήμερα γαλάζιος
Tags:
δήμος, αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, δημοτικές εκλογές, εκλογές 2019, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κερατσίνι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK