05:42 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κλήθηκε να σχολιάσει την απόδραση των τεσσάρων Αλβανών κακοποιών από το Τμήμα Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη, αλλά και την απόδραση του «Τοξοβόλου του Συντάγματος»

Τα πρόσφατα περιστατικά αποδράσεων κλήθηκε να σχολιάσει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, κάνοντας λόγο για ένα «διαχρονικό ζήτημα».

«Είναι ένα θέμα διαχρονικό, έχουν συμβεί στο παρελθόν, συμβαίνουν και σήμερα. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή» τόνισε, χαρακτηριστικά, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Αναφερόμενη, μάλιστα, στην πρόσφατη απόδραση των τεσσάρων Αλβανών κακοποιών από το Τμήμα Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη, αλλά και στην απόδραση του «Τοξοβόλου του Συντάγματος», η κα Παπακώστα δήλωσε το εξής: «Συμβαίνουν αυτά».

«Αυτό που έχει σημασία είναι να δούμε πώς λειτουργεί στη χώρα μας το σωφρονιστικό σύστημα, το κατά πόσον αυτό το σωφρονιστικό σύστημα που είχαμε μέχρι τώρα, διευθετεί ζητήματα κοινωνικοποίησης» έσπευσε να προσθέσει.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό στην Πέτρου Ράλλη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Δύο από τους δραπέτες έχουν ήδη συλληφθεί, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δύο κακοποιών.

Όσον αφορά τον «Τοξοβόλο του Συντάγματος», κατά κόσμον Γιάννη Μιχαηλίδη, απέδρασε την Παρασκευή από την Αγροτική Φυλακή Τίρυνθας, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σχετικά:

Πληροφορίες για απόδραση του «Τοξοβόλου του Συντάγματος» από τη φυλακή
Απόδραση στο Μεταγωγών: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δύο δραπετών
Απόδραση από το Μεταγωγών: Πώς διέφυγαν οι σκληροί κακοποιοί, συνεχίζονται οι έρευνες
Απόδραση από τη Διεύθυνση Μεταγωγών: Σύλληψη ενός δραπέτη
Απόδραση τεσσάρων κρατουμένων από το Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη
Tags:
κακοποιοί, φυλακές, απόδραση, μεταγωγή, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK