15:57 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
0 03
Βρείτε μας

Σύμφωνα με απόφαση του εθνικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ που συνεδρίασε σήμερα, το κόμμα δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές. «Ο ελληνικός λαός έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη», είπε μεταξύ άλλων ο Καμμένος.

Την απόφαση να μην λάβουν μέρος στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου έλαβαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στη διάρκεια της συνεδρίασης του εθνικού συμβουλίου του κόμματος.

«Ο ελληνικός λαός εξέφρασε την άποψή του. Ο ελληνικός λαός έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ο ελληνικός λαός ψήφισε», σημείωσε σε δηλώσεις που πραγματοποίησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος

«Καθ'όλη τη διάρκεια της καριέρας μου εργάστηκα ακούραστα για να οικοδομήσω εθνική ομοψυχία και να συμβάλλω στη σταθερότητα της μεγάλης μας χώρας ιδιαίτερα αυτές τις στιγμές», είπε ακόμη. 

«Είναι καθήκον μας να δημιουργήσουμε σταθερότητα και ένα μέλλον ευημερίας», διεμήνυσε. 

«Για να δημιουργήσουμε ευημερία, θα χρειαστούμε χρόνο», ανέφερε, ανακοινώνοντας την απόφαση του κόμματος να μην μετάσχει στις επικείμενες εθνικές εκλογές. 

«Ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού», είπε και τόνισε: «Είναι καθήκον μου να συνεχίσω να υπηρετώ τον ελληνικό λαό».

«Θα πραμείνω ενεργός. Θα συνεργαστώ με την κοινωνία των πολιτών», σημείωσε ακόμη.

«Ξέρω ότι σήμερα μπορώ να σας είμαι περισσότερο χρήσιμο εκτός κοινοβουλίου, παρά εντός», τόνισε επίσης. 

Ο ίδιος δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει να αγωνίζεται για την αποκατάσταση των ανισοτήτων.

«Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την κυριαρχία μας ενάντια σε εκείνους που διακινδύνευσαν και βοήθησαν να επηρεάσουν τις εθνικές πολιτικές δυνάμεις, έτσι ώστε να προδώσουν τον λαό τους. Γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί οι δράστες», σημείωσε ακόμη. 

«Η Ελλάδα είναι μια κυρίαρχη χώρα και δεν πρέπει να επιτρέψει να γίνει αντικείμενο αστάθειας λόγω ξένης επιρροής», επεσήμανε και συμπλήρωσε: «Καταφέραμε να βγούμε από την περίοδο των σκληρών μνημονίων, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τη χώρα μας (…)»

Στις πρόσφατες ευρωεκλογές, το κόμμα των ΑΝΕΛ έλαβε 0,8%, μην καταφέρνοντας να εκλέξει αντιπρόσωπο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Θέμα:
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
Tags:
εκλογές 2019, εκλογές, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK