18:21 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο Αλέξης Τσίπρας και η Όλγα Κεφαλογιάννη

Πυρά από τον ΣΥΡΙΖΑ κατά της Όλγας Κεφαλογιάννη

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πυρά κατά της Όλγας Κεφαλογιάννη και της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «κρεσέντο νεοφιλελεύθερου κυνισμού» με αφορμή το θέμα των επιδομάτων.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύοντας πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας και της βουλευτή Όλγας Κεφαλογιάννη. Αφορμή στάθηκε μια δήλωση της κ. Κεφαλογιάννη για τα επιδόματα.

Η κ. Κεφαλογιάννη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και αναφερθείσα στα επιδόματα είπε ότι «είναι ανοίκειο για μια χώρα δυτική». «Επιδοματικές λογικές έχουν χώρες της Λατινικής Αμερικής που δεν έχουν παράδοση στο κοινωνικό κράτος», πρόσθεσε.

Για «κρεσέντο νεοφιλελεύθερου κυνισμού» κατηγόρησε την κ. Κεφαλογιάννη ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάθε μέρα που περνάει, το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο. Σήμερα, η βουλευτής Α' Αθήνας, κ. Ο. Κεφαλογιάννη, σε ένα πρωτοφανές κρεσέντο νεοφιλελεύθερου κυνισμού, δήλωσε ότι "επιδοματικές πολιτικές έχουν οι χώρες της Λατινικής Αμερικής"», τονίζει η Κουμουνδούρου.

Συνεχίζοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ ότι το «πραγματικό πρόγραμμα» που έχει είναι «ιδιωτικοποίηση του κοινωνικού κράτους, για χάρη των ιδιωτικών συμφερόντων».

«Ό,τι δηλαδή απαιτούσε το ΔΝΤ, και αποκρούστηκε από τη σημερινή κυβέρνηση, έρχεται τώρα το κόμμα του κ. Μητσοτάκη να το εξαγγείλει», τονίζει.

Καλεί τον αρχηγό της ΝΔ να πει ποια κοινωνικά επιδόματα θα καταργήσει. «Το επίδομα παιδιού; το επίδομα στέγασης; Τα προνοιακά επιδόματα αναπηρίας; Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης; Το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων; Τα σχολικά γεύματα;»

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι υποχρεωμένος να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στον ελληνικό λαό» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Tags:
Επιδόματα, ΔΝΤ, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Κεφαλογιάννη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK