13:45 04 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
0 0 0
Βρείτε μας

Στρέφεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «γυμνοί όντας από ιδεολογικό και πολιτικό έρμα αλλά και από πολιτική τσίπα» αποδείχθηκαν «πιο παλιοί από το "παλιό" σε όλα. Αλλά και ανυπέρβλητα ανίκανοι, επικίνδυνοι, μοιραίοι έγιναν μεγάλοι χορηγοί της δεξιάς παλινόρθωσης που είναι πια προ των πυλών».

«Παρών» μέσα από τις τάξεις του Κινήματος Αλλαγής δηλώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης που είχε εκλεγεί στη Β’ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορεί τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ για «ένα άνευ όρων ρεσάλτο στην εξουσία».

Όπως σχολιάζει «οι εξαιρετικά αντίξοες πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες αντί να γίνουν ο καταλύτης θετικών ανατροπών, χρησιμοποιήθηκαν χυδαία από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για ένα άνευ όρων ρεσάλτο στην εξουσία».

Συνεχίζει την κριτική του υποστηρίζοντας ότι «γυμνοί όντας από ιδεολογικό και πολιτικό έρμα αλλά και από πολιτική τσίπα» αποδείχθηκαν «πιο παλιοί από το "παλιό" σε όλα. Αλλά και ανυπέρβλητα ανίκανοι, επικίνδυνοι, μοιραίοι έγιναν μεγάλοι χορηγοί της δεξιάς παλινόρθωσης που είναι πια προ των πυλών».

Σε γραπτή του ανακοίνωση καλεί «τους παλιούς αγωνιστές της Αντίστασης και των Δημοκρατικών Αγώνων να επιστρέψουμε στις ρίζες μας και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Κίνημα Αλλαγής», ενώ κάνει λόγο για «αυθεντική έκφραση τού προοδευτικού κόσμου μέσα από τις τάξεις του Κινήματος Αλλαγής».

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Παναγούλη η κρίση δημιούργησε την ανάγκη «για μια λυτρωτική, δημιουργική ανατροπή όλων όσων νομίζαμε ότι οδήγησαν τη χώρα και την ζωή μας στο χείλος του γκρεμού» και εκατομμύρια άνθρωποι θεωρήσαμε, ότι μπορούσαμε να υπηρετήσουμε αυτή την ανάγκη μένοντας σταθεροί στις αρχές και τις αξίες της μεγάλης, δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης μέσα από το "νέο", το "ριζοσπαστικό" και το "άφθαρτο"».

Θέμα:
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
Tags:
πρόωρες εκλογές, εκλογές 2019, εκλογές, Κίνημα Αλλαγής, ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK