ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα σχέδιά του για τη δημιουργία μιας ισχυρής, σταθερής κυβέρνηση που θα υλοποιεί διαφορετική οικονομική πολιτική από εκείνη της τρέχουσας κυβέρνησης, παραθέτει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τις δεσμεύσεις του για χαμηλότερους φόρους, ταχύτερες μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμό τους κράτους επαναλαμβάνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα «Handelsblatt», εν όψει των πρόωρων εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. 

Ο ίδιος, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΑΜΠΕ, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα, προαναγγέλλει μια πολιτική φιλική προς τις επενδύσεις, με στόχο την ανάπτυξη και την δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας.

Παράλληλα, αναφέρει ότι κόμη και σε περίπτωση αυτοδυναμίας, θα αναζητήσει πολιτική συναίνεση με κόμματα και κοινωνικές ομάδες.

«Θέλω να σχηματίσω μια ισχυρή, σταθερή κυβέρνηση, η οποία θα ασκεί μια άλλη οικονομική πολιτική», διαμηνύει ο επικεφαλής της ΝΔ και συνεχίζει: «Με χαμηλότερους φόρους, ταχύτερες μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμό του κράτους θα προσελκύσουμε επενδύσεις και θα πετύχουμε πολύ υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης από ό,τι η σημερινή κυβέρνηση».

«Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να πάρει μαζί του το έργο στο Μέγαρο Μαξίμου, αν κερδίσει τις εκλογές σε τέσσερις εβδομάδες», σχολιάζει ο αρθρογράφος, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι οι πρόωρες εκλογές έχουν φέρει μεγάλη ανακούφιση κυρίως στους επιχειρηματικούς κύκλους, καθώς με αυτόν τον τρόπο αποφεύχθηκε μια παραλυτική προεκλογική περίοδος μηνών για τη χώρα.

Tags:
εκλογές 2019, εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK