14:33 04 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε τους πολίτες «στις 7 του Ιούλη, να δώσουμε αυτή τη μάχη, έτσι ώστε να υπάρξει μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση και μέσα στη Βουλή, που θα υπερασπιστεί τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα, θα δυναμώσει τους λαϊκούς αγώνες».

«Είναι πολύ σημαντικό ότι εκατοντάδες άνθρωποι που συμπαραταχτήκαμε μαζί, που συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, βρίσκονται απόψε εδώ. Μας γεμίζει ελπίδα, αισιοδοξία, ότι η μάχη της 7ης Ιουλίου θα δοθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις, για ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή και στον λαό» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μιλώντας σε εκδήλωση της ΚΕ στον Περισσό εν όψει των βουλευτικών εκλογών, επεσήμανε πως «όλοι ξέρουμε ότι τα δύσκολα δεν τελείωσαν, είναι μπροστά μας».

Συμπλήρωσε, δε, πως «ευθύνονται όσοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα από τα κόμματα του κατεστημένου».

Επεσήμανε, εξάλλου, ότι «τα αναχώματα τα οποία στήνονται κάθε φορά πριν τις εκλογές, όπως εμφανίζονται έτσι και εξαφανίζονται το επόμενο διάστημα. Αυτό που είναι παρόν, αυτό που είναι εδώ, θα είναι πάντα εδώ δίπλα στο λαό, στήριγμα της λαϊκής πάλης, είναι μόνο το ΚΚΕ».

Καταλήγοντας, κάλεσε τους πολίτες «στις 7 του Ιούλη λοιπόν, να δώσουμε αυτή τη μάχη, έτσι ώστε να υπάρξει μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση και μέσα στη Βουλή, που θα υπερασπιστεί τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα, θα δυναμώσει τους λαϊκούς αγώνες, για να διεκδικήσουμε αυτό που ανήκει στον λαό μας».

Σχετικά:

Στον Παυλόπουλο ο Τσίπρας, ζήτησε πρόωρες εκλογές (Βίντεο)
Τσίπρας: Αύξηση κατώτατου μισθού το 2020 και το 2021, ποιο είναι το δίλημμα των εκλογών
Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας έγινε ο μεγάλος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας
ΝΔ: Ο λαός θα ολοκληρώσει την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα
Tags:
βουλευτικές εκλογές 2019, εκλογές 2019, εκλογές, Δημήτρης Κουτσούμπας, ΚΚΕ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK