ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
0 0 0
Βρείτε μας

Επιστολή στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, έστειλε ο Γιάννης Σγουρός ενημερώνοντας ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές. «Σας βγάλω από τη δύσκολη θέση της επιλογής», αναφέρει ο κ. Σγουρός.

Την επιθυμία του να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές εξέφρασε ο Γιάννης Σγουρός με επιστολή του προς τη Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας ότι βγάζει έτσι την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ «από τη δύσκολη θέση της επιλογής».

Ο κ. Σγουρός αναφέρεται στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με την κ. Γεννηματά καθώς και στην πρόταση να είναι υποψήφιος σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ

«Στη συνάντησή μας, σας γνώρισα εξ αρχής ότι η τυχόν εκλογή μου ως βουλευτής δεν είναι αυτοσκοπός», επισημαίνει ο κ. Σγουρός στην επιστολή του.

«Διαβλέποντας πλέον μετά την πάροδο αρκετών ημερών τη δυσκολία της τελικής σας απόφασης, θα ήθελα να σας βγάλω από τη δύσκολη θέση της επιλογής, εκφράζοντας την επιθυμία να μην είμαι τελικά υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές», επισημαίνει.

Ο κ. Σγουρός υπογραμμίζει πως η απόφασή του είναι οριστική αλλά δηλώνει πως θα παραμείνει «στην πρώτη γραμμή» για τη μάχη της ενότητας της κεντροαριστεράς και της «ήττας του νεοφιλελευθερισμού, που τόσα δεινά σώρευσε στην ελληνική κοινωνία».

Θέμα:
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
Tags:
εκλογές 2019, εκλογές, Κίνημα Αλλαγής, ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, Γιάννης Σγουρός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK