12:55 03 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι κάτοικοι της Αχαΐας θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν ανάμεσα σ' έναν εν ενεργεία πρωθυπουργό, έναν εν δυνάμει πρωθυπουργό, αλλά και έναν... πρώην πρωθυπουργό.

Την… τιμητική της θα έχει στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές η εκλογική περιφέρεια της Αχαΐας, στην οποία θα είναι υποψήφιοι ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Οι κάτοικοι της περιοχής, επομένως, θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν ανάμεσα σ' έναν εν ενεργεία πρωθυπουργό, έναν εν δυνάμει πρωθυπουργό, αλλά και έναν… πρώην πρωθυπουργό.

Βέβαια, οι δύο πρώτοι (σ.σ. Τσίπρας — Μητσοτάκης), ως επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, αντίστοιχα, κατέρχονται και σε άλλες εκλογικές περιφέρειες, κάτι το οποίο δεν ισχύει όμως για τον κ. Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας είναι υποψήφιος και στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας, ενώ από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης διεκδικεί την ψήφο και των κατοίκων του Δυτικού Τομέα της Β΄ Αθηνών.

Αμφότεροι, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουν και την 3η εκλογική περιφέρεια, στην οποία θα θέσουν υποψηφιότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχηγοί κόμματος έχουν τη δυνατότητα υποψηφιότητας σε τρεις διαφορετικές περιφέρειες, επιλέγοντας να «κρατήσουν» μία από τις τρεις, μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας.

Σχετικά:

Τσίπρας: Πέσαμε έξω, δεν εκτιμήσαμε τον βαθμό δυσαρέσκειας των πολιτών (Βίντεο)
Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας δεν είπε λέξη για επενδύσεις
Τσίπρας: Αύξηση κατώτατου μισθού το 2020 και το 2021, ποιο είναι το δίλημμα των εκλογών
Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία παρουσιάζει απόψε ο Τσίπρας
Μητσοτάκης: Ισχυρή εντολή για να μπορέσω να αλλάξω την Ελλάδα
Σε Ολυμπία και Πύργο μεταβαίνει ο Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Κίνητρα για επενδύσεις και λιγότεροι φόροι
Tags:
εκλογικές περιφέρειες, υποψήφιοι, βουλευτικές εκλογές 2019, βουλευτικές εκλογές, εκλογές, εκλογές 2019, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Κίνημα Αλλαγής, ΚΙΝΑΛ, Αλέξης Τσίπρας, Γεώργιος Παπανδρέου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αχαΐα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK