03:25 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης

Αποστολάκης: Οι Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την ασφάλεια και ακεραιότητα της χώρας

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης για τα αποτελέσματα της άσκησης «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019», που παρακολούθησε αποβατική ενέργεια στη Σάμο.

Σε αποβατική ενέργεια στη Σάμο για την προενίσχυση της νήσου, επιβαίνων στο αρματαγωγό ΡΟΔΟΣ παρευρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο κ. Αποστολάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της άσκησης του Πολεμικού Ναυτικού «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019», που εξελίσσεται σε ολόκληρη την επικράτεια.

«Αυτή η αποβατική ενέργεια είναι ένα κομμάτι της ασκήσεως, το οποίο αναδεικνύει τη διακλαδικότητα στον μεγαλύτερο βαθμό, διότι πρέπει να εκτελεσθούν πολύ συντονισμένες ενέργειες. Είναι από τις πιο δύσκολες επιχειρήσεις, στην οποία υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία και συντονισμός μεταξύ και των τριών Όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων. Η άσκηση αυτή περιελάμβανε πάρα πολλά αντικείμενα. Έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους εμπλεκόμενους να εκπαιδευτούν σε όλα αυτά τα αντικείμενα, με εξαιρετικά αποτελέσματα», δήλωσε ο κ. Αποστολάκης.

Ακόμη, συνεχάρη τους οργανωτές και τους εκπαιδευτές για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα της άσκησης.

«Άλλη μια φορά, οι Ένοπλες Δυνάμεις αποδεικνύουν ότι είναι ικανές, είναι παρούσες και εγγυώνται την ασφάλεια και την ακεραιότητα της Ελλάδας», ανέφερε ο κ. Αποστολάκης.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης και ο αρχηγός Στόλου, αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης.

Tags:
άσκηση, Ένοπλες Δυνάμεις, Ευάγγελος Αποστολάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK