ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το «ΜέΡΑ25», εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, ανακοίνωσε ακόμη 100 υποψήφιους βουλευτές. Σε Ηράκλειο και Β’ Πειραιώς ο Βαρουφάκης. Στην Α' Αθήνας ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης.

Συνολικά 100 ακόμη υποψήφιους βουλευτές ανακοίνωσε το «ΜέΡΑ25», εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

«Τα νέα ονόματα υποψηφίων βουλευτών σηματοδοτούν τη δυνατότητα του κόμματος μας να κτίζει κοινό πρόγραμμα εναντίον της Χρεοδουλοπαροικίας και την αναξιοπρέπεια από όλο το αντι-συστημικό πολιτικό φάσμα και στην βάση της κοινής μας αγωνίας για ελευθερία, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη: από την αλέκιαστη Αριστερά και την Οικολογία έως τους αυθεντικά Φιλελεύθερους» αναφέρεται, στη σχετική ανακοίνωση.

Ανάμεσα στους υποψήφιους ξεχωρίζει το όνομα του ηθοποιού Γιώργου Χρανιώτη, ο οποίος θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών της Α' Αθήνας.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης, πέραν της εκλογικής περιφέρειας της Β' Πειραιώς, θα είναι υποψήφιος και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι στις πρόσφατες ευρωπαϊκές εκλογές, το «ΜέΡΑ25» έλαβε το 2,99% των ψήφων, απέχοντας μία «ανάσα» από την εκλογή αντιπροσώπου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK