ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
0 0 0
Βρείτε μας

Επί τάπητος τέθηκαν η κατανομή της εκλογικής χρηματοδότησης των κομμάτων και ο χρόνος τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής προβολής τους. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων που διαθέτουν εκπροσώπηση σε Βουλή ή Ευρωβουλή.

Υπό τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών Αντώνη Ρουπακιώτη συνεδρίασε την Πέμπτη για πρώτη φορά η διακομματική επιτροπή για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Κατά τη συνεδρίαση, συζητήθηκε η κατανομή της εκλογικής χρηματοδότησης των κομμάτων και ο χρόνος τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής προβολής τους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Ρουπακιώτης διαβεβαίωσε ότι οι προτάσεις που κατέθεσαν τα κόμματα θα αξιολογηθούν στο πλαίσιο των κείμενων διατάξεων και των δημοσιονομικών δυνατοτήτων του κρατικού προϋπολογισμού.

Στη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων που διαθέτουν εκπροσώπηση σε Βουλή ή Ευρωβουλή, ενώ θα ακολουθήσει συνεδρίαση με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων.

Το «παρών» στη συνεδρίαση έδωσαν και οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, και Ψηφιακής Πολιτικής, Χρήστος Σίμος, καθώς και ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) Αθανάσιος Κουτρουμάνος.

Θέμα:
Εθνικές εκλογές 2019 (271)

Σχετικά:

Θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής
Ορκίστηκε υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών ο Αντώνης Ρουπακιώτης
Υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών ο Αντώνης Ρουπακιώτης
Στον Παυλόπουλο ο Τσίπρας, ζήτησε πρόωρες εκλογές (Βίντεο)
Tags:
υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, υπουργείο Εσωτερικών, πολιτικά κόμματα, ΕΣΡ, Αντώνης Ρουπακιώτης, βουλευτικές εκλογές, εκλογές 2019, εκλογές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK