01:36 11 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Επίσκεψη στη δημοτική αστυνομία πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της οποίας δεσμεύτηκε απέναντι σε ζητήματα που αφορούν στην υπηρεσία.

Η «κουλτούρα ανοχής στην ασυδοσία και την παραβατικότητα» απεικονίζει μία Ελλάδα που πρέπει να αφήσουμε πίσω, επισήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Δημοτική Αστυνομία.

Παράλληλα ανέφερε εξαπολύοντας επίθεση κατά της ΝΔ πως η στιχομυθία μεταξύ του Κυρ. Μητσοτάκη και επιχειρηματία στην Κω, συνιστούν τη «συμπύκνωση των αιτιών της κρίσης, τη συμπύκνωση των αιτιών της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και ηθικής χρεοκοπίας της χώρας μας», «με τον επιχειρηματία να λέει ότι είναι δικαίωμα μου η φοροδιαφυγή και ο πολιτικός να του κτυπά την πλάτη»,

Ο κ. Τσίπρας δεσμεύτηκε ακόμη ότι θα ενισχυθεί ο θεσμός της Δημοτικής Αστυνομίας, που καταργήθηκε το 2013.

«Θυμάμαι τους αγώνες που κάνατε, όχι μόνο εσείς, αλλά και οι 15.000 εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του δημόσιου τομέα», ανέφερε ο Αλ. Τσίπρας.

«Η δική μας η δέσμευση, που επαναφέραμε το θεσμό το 2015, είναι ότι πρέπει να συνεχίσει αυτός ο θεσμός να υπάρχει, αλλά ότι πρέπει να ενισχυθεί», πρόσθεσε.

Όπως δήλωσε ακόμη ο πρωθυπουργός, υπάρχουν πολλοί ακόμα υπάλληλοι που παρέμειναν σε άλλες υπηρεσίες χωρίς τη θέλησή τους, μέσα από τη διαδικασία της κινητικότητας.

«Είμαι εδώ για να σας πω ότι όχι μόνο είναι αναγκαίος και χρήσιμος ο θεσμός, αλλά πρέπει να ενισχυθεί. Κυρίως όμως είμαι εδώ για να σας πω ένα "ευχαριστώ", για τη δουλειά που κάνετε καθημερινά μέσα σε αντίξοες συνθήκες κι εσείς και όλοι οι συνάδελφοί σας προκειμένου να γίνει καλύτερη η ποιότητα της ζωής μας», κατέληξε ο Αλ. Τσίπρας.

Tags:
ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, επίσκεψη, δημοτική αστυνομία, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK