20:53 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Νικολόπουλος, το Σάββατο πραγματοποιείται έκτακτη σύνοδος της κεντρικής επιτροπής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, του οποίου ηγείται, με θέμα την εκλογική συνεργασία με την Ένωση Κεντρώων.

Εκλογική συνεργασία με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη συνάπτει το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος του Νίκου Νικολόπουλου, όπως έκανε γνωστό ο δεύτερος με σειρά αναρτήσεών του.

​Σε δημοσιεύσεις του σε Facebook και Twitter, ανέφερε πως θα είναι υποψήφιος με τον Βασίλη Λεβέντη, καθώς και ότι θα «κατεβάσουν» κοινά ψηφοδέλτια η Ένωση Κεντρώων με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα στις επερχόμενες εκλογές.

Παράλληλα, σε άλλη ανάρτησή του τόνισε ότι το Σάββατο στις 11.45 πραγματοποιείται έκτακτη σύνοδος της κεντρικής επιτροπής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, του οποίου ηγείται, με θέμα την εκλογική συνεργασία με την Ένωση Κεντρώων.

​Αμέσως μετά τη συνεδρίαση θα απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων τόσο ο ίδιος ο Νίκος Νικολόπουλος, όσο και ο Βασίλης Λεβέντης.

Την Τετάρτη έγινε γνωστό πως στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων εντάσσεται εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου ο πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Βασίλη Λεβέντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προεκλογικό σποτ από την Ένωση Κεντρώων: «Δεν τελειώσαμε ακόμη κύριοι» (Βίντεο)

Όπως ανακοίνωσε η Ένωση Κεντρώων, αποφασίστηκε η συμμετοχή του κ. Κατσίκη στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.

Σχετικά:

Υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων ο Κώστας Κατσίκης
Κοινή εκλογική κάθοδος για Ένωση Κεντρώων και Πράσινο Κίνημα
Προεκλογικό σποτ από την Ένωση Κεντρώων: «Δεν τελειώσαμε ακόμη κύριοι» (Βίντεο)
Ένωση Κεντρώων: Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Τάσος Μεγαλομύστακας
Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων και ΑΝΕΛ: Πώς εξηγείται η μείωση στα ποσοστά τους
Λεβέντης: Δεν μπορεί ο λαός να ψήφισε Βαρουφάκη και όχι Ένωση Κεντρώων
Tags:
βουλευτικές εκλογές, πρόωρες εκλογές, εκλογές 2019, εκλογές, Ένωση Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, Νίκος Νικολόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK