14:52 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019
Ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης

Επικοινωνία Τσίπρα - Αποστολάκη: Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

© Φωτογραφία : Γραφείο Τύπου/Υπ. Εθνικής Άμυνας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
0 10
Βρείτε μας

Συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη, είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά την έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ αναφορικά με τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο.

Μετά το ΚΥΣΕΑ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη όπου και αποφασίστηκε να μην είναι υποψήφιος ο υπουργός Εθνικής Αμυνας στις επικείμενες εθνικές εκλογές 2019.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν από κοινού ο κ. Αποστολάκης να μην είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές για να μπορέσει απερίσπαστος, ως πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων, να επιτελέσει το εθνικό του καθήκον.

Μετά την λήξη της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου, προηγήθηκαν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, ο οποίος φρόντισε να στείλει ένα αυστηρό μήνυμα, σημειώνοντας πως όποιος παραβιάσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας, κράτους-μέλους της ΕΕ, θα αντιμετωπίσει συνέπειες, αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Στη συνέχεια, μιλώντας αναφορικά με την επικοινωνία που είχε - κατά τη διάρκεια του ΚΥΣΕΑ - με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε πως οι δύο ηγέτες συζήτησαν την από κοινού συνδιαμόρφωση των βημάτων που θα ακολουθήσουν στο πλαίσιο της ΕΕ.

 

Θέμα:
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
Tags:
υποψήφιος, εκλογές 2019, εκλογές, ΚΥΣΕΑ, υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK