12:40 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

«Εάν θέλουμε να μην έχει αυτοδυναμία η ΝΔ το ΜεΡΑ25 πρέπει να μπει στη Βουλή. Για αυτό δεν μας θέλει η ΝΔ, γιατί της ψαλιδίζουμε την αυτοδυναμία», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 ο Γιάννης Βαρουφάκης δήλωσε πως «αν δεν υπήρχε το ΜΕΡΑ25 μάλλον ΚΚΕ θα ψήφιζα», σημειώνοντας παράλληλα πως τον θλίβει το γεγονός ότι ο Περρισός τον κατηγορεί ότι ο ίδιος ψήφισε μνημόνιο.

Ο κ. Βαρουφάκης επέμεινε στην τοποθέτησή του περί χαμένης ψήφου στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί -όπως είπε- «εάν θέλουμε να μην έχει αυτοδυναμία η ΝΔ το ΜεΡΑ25 πρέπει να μπει στη Βουλή. Για αυτό δεν μας θέλει η ΝΔ, γιατί της ψαλιδίζουμε την αυτοδυναμία».

ΑΚΟΜΑ: Βαρουφάκης: Δεν θέλουμε το Grexit, αλλά δεν το φοβόμαστε

Πρόσθεσε επίσης ότι με βάση τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του οι περισσότεροι ψηφοφόροι του δεν ψήφιζαν στο παρελθόν ΣΥΡΙΖΑ, για αυτό και ανέφερε σκωπτικά, ότι ακόμη κι αν τους το ζητούσε, «θα προτιμούσαν να τους κόψουν το χέρι παρά να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ».

Ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25 χαρακτήρισε αποτυχία το ότι χρειάστηκε να κάνουμε δημοψήφισμα καθώς όπως είπε το τετράμηνο που εξασφάλισε από τους εταίρους για έναν έντιμο συμβιβασμό χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση Τσίπρα για να προετοιμαστεί η συνθηκολόγηση.

Tags:
εκλογές 2019, εκλογές, DiEM25, ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK