12:11 04 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
0 0 0
Βρείτε μας

Στην ώρα του έφτασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο εκλογικό του κέντρο στην Κυψέλη, ωστόσο έπρεπε να περιμένει για λίγο αφού τα παραβάν ήταν γεμάτα.

Στο 649ο εκλογικό τμήμα, στο 27ο και 30ο δημοτικό σχολείο Αθηνών, ψήφισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα, λίγο πριν ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα έπρεπε να περιμένει λίγα λεπτά, αφού τα παραβάν στο συγκεκριμένο τμήμα ήταν γεμάτα.

Αμέσως μετά προχώρησε σε δήλωση καλώντας ξανά τους πολίτες στις κάλπες.

«Σήμερα είναι ημέρα δημοκρατίας. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν την πορεία της χώρας τα επόμενα 4 χρόνια αποφασίζουν για τη ζωή τους. Οι κάλπες άνοιξαν και ήταν άδειες, η απόφαση του καθενός και της καθεμιάς είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα. Θέλω να καλέσω όλους τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα παρά το γεγονός ότι είναι σήμερα η θερμοκρασία υψηλή».

Απηύθυνε ακόμη κάλεσμα προς τους νέους να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για το μέλλον τους και τη ζωή τους σε άλλους

«Να απευθυνθώ στους νέους και τις νέες. Να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή τους και το μέλλον τους σε άλλους. Είναι μια κρίσιμη μάχη. Τη δίνουμε με αποφασιστικότητα ως το τελευταίο λεπτό», κατέληξε.

Θέμα:
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
Tags:
πώς ψηφίζω, που ψηφίζω, εθνικές εκλογές 2019, αποτελέσματα εκλογών, δημοσκόπηση, ειδήσεις, εκλογικό κέντρο, δήλωση, ψήφος, εκλογές 2019, εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK