21:48 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019
ΣΥΡΙΖΑ

Η πρώτη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις μας ως αξιωματική αντιπολίτευση»

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
0 0 0
Βρείτε μας

Λίγη ώρα μετά το αποτέλεσμα του exit poll, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι «θα υπερασπιστούμε από τη θέση της ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης» τις κατακτήσεις που έφεραν τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Μετά το αποτέλεσμα του exit poll, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι πλέον καλούνται να υπερασπιστούν τις κατακτήσεις «από τη θέση της ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Εφόσον τα αποτελέσματα των exit poll επαληθευτούν, υπάρχει σαφές προβάδισμα της ΝΔ. Σεβόμαστε τη λαϊκή ετυμηγορία, που είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Αυτό εξάλλου κάναμε σε όλη μας τη διαδρομή μέχρι σήμερα», σημείωναν πηγές της Κουμουνδούρου.

Παρόλα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ «φαίνεται να κερδίζει σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ένα ισχυρό εκλογικό ποσοστό, που επιβεβαιώνει ότι αποτελεί τον κύριο και αδιαμφισβήτητο εκφραστή των αριστερών, προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων στον τόπο μας», πρόσθεταν.

Κάνοντας λόγο για «πλούσια παρακαταθήκη» που αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από 4,5 χρόνια στη διακυβέρνηση, οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι θα υπερασπιστούν αυτές τις κατακτήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Exit poll: Η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, θρίλερ για την είσοδο κομμάτων στη Βουλή

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από 4,5 χρόνια στη διακυβέρνηση του τόπου αφήνει μια πλούσια παρακαταθήκη, μια χώρα με ρυθμισμένο δημόσιο χρέος, απαλλαγμένη από τα μνημόνια και το ΔΝΤ, με εύρωστα τα δημόσια ταμεία, με μειωμένη ανεργία, ισχυρό πλέγμα κοινωνικής προστασίας και εννέα συνεχή τρίμηνα ανάπτυξης»,  σημειώνεται

«Αυτές τις κατακτήσεις θα υπερασπιστούμε από τη θέση της ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης που μας όρισε η λαϊκή ετυμηγορία. Ρόλο που θα τιμήσουμε με υπευθυνότητα, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του λαού μας», κατέληγαν στο σχόλιό τους οι πηγές της Κουμουνδούρου.

Θέμα:
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
Tags:
βουλευτικές εκλογές 2019, βουλευτικές εκλογές, αποτελέσματα, αποτελέσματα εκλογών, ΣΥΡΙΖΑ, εκλογές, εκλογές 2019
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK