ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
0 0 0
Βρείτε μας

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα για τις εκλογές 2019, η ΝΔ κερδίζει την Α' Πειραιώς, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτος στη Β’ Πειραιώς. Δείτε ποιοι βουλευτές φαίνεται να εκλέγονται στις δύο περιφέρειες.

Γνωστά ονόματα εκλέγονται στις δύο περιφέρειες του Πειραιά όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα για τις εκλογές 2019.

Στην Α' Πειραιώς, με την ενσωμάτωση ψήφων στο 93%, τέσσερις έδρες κερδίζει η Νέα Δημοκρατία, ενώ από μία έδρα παίρνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.

Με την ενσωμάτωση των σταυρών στο 88% και με την αίρεση ότι πρόκειται για ενδεικτικά αποτελέσματα, φαίνονται να εκλέγονται οι εξής βουλευτές:

Από τη ΝΔ, ο Κώστας Κατσαφάδος, ο Γιάννης Μελάς, ο Νίκος Μανωλάκος και η Νόνη Δούνια.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Θοδωρής Δρίτσας.

Από το ΚΚΕ, η Σεμίνα Διγενή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποτελέσματα εκλογών 2019: LIVE όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό

Στη Β’ Πειραιώς, με ενσωμάτωση ψήφων στο 97%, τρεις έδρες κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, δύο η Νέα Δημοκρατία και από μία έδρα παίρνουν το ΚΚΕ, το ΜέΡΑ25 και η Ελληνική Λύση.

Με την ενσωμάτωση των σταυρών στο 90% και με βάση τα ενδεικτικά αποτελέσματα, βουλευτές φαίνονται να εκλέγονται οι εξής:

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ειρήνη Κασιμάτη, ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Από τη ΝΔ, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος. Επίσης εάν δεν επιλέξει τη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα εκλεγεί βουλευτής ο Γιάννης Τραγάκης.

Από το ΚΚΕ, η Διαμάντω Μανωλάκου.

Από το ΜέΡΑ25, εάν δεν επιλέξει την περιφέρεια ο αρχηγός του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης, θα εκλεγεί η Φωτεινή Μπακαδήμα.

Από την Ελληνική Λύση, εκλέγεται η Σοφία – Χάιδω Ασημακοπούλου.

Θέμα:
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
Tags:
Πειραιάς, βουλευτικές εκλογές 2019, βουλευτικές εκλογές, αποτελέσματα, αποτελέσματα εκλογών, εκλογές 2019, εκλογές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK