08:45 02 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
0 0 0
Βρείτε μας

Την πρώτη θέση παίρνει η Νέα Δημοκρατία τόσο στην Α’ όσο και στη Β’ Θεσσαλονίκης. Δείτε ποιοι βουλευτές φαίνεται να εκλέγονται στις δύο περιφέρειες.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα για τις εκλογές 2019, η Νέα Δημοκρατία έρχεται πρώτη στις δύο περιφέρειες της Θεσσαλονίκης. Οι δύο περιφέρειες βγάζουν πλήθος βουλευτών από πολλά κόμματα.

Στην Α' Θεσσαλονίκης, με την ενσωμάτωση ψήφων στο 96%, επτά έδρες κερδίζει η Νέα Δημοκρατία, ενώ πέντε έδρες παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και από μία το ΚΙΝΑΛ, η Ελληνική Λύση, το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25.

Με την ενσωμάτωση των σταυρών στο 90% και παρότι τα αποτελέσματα σταυρών υποψηφίων είναι ενδεικτικά, φαίνονται να εκλέγονται οι εξής βουλευτές:

Από τη ΝΔ οι: Κωνσταντίνος Καραμαλής, Κώστας Γκιουλέκας, Ελένη Ράπτη, Σταύρος Καλαφάτης, Στράτος Σιμόπουλος, Άννα Ευθυμίου και Δημήτρης Κούβελας

Από τον ΣΥΡΙΖΑ οι: Κατερίνα Νοτοπούλου, Γιάννης Αμανατίδης, Χρήστος Γιαννούλης, Κώστας Ζουράρης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Από το ΚΙΝΑΛ ο Χάρης Καστανίδης.

Από την Ελληνική Λύση, εάν δεν επιλέξει τη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια ο Κυριάκος Βελόπουλος, βουλευτής εκλέγεται ο Απόστολος Αβδελάς.

Από το ΚΚΕ, εάν δεν επιλέξει την περιφέρεια ο Δημήτρης Κουτσούμπας, τότε βουλευτής εκλέγεται ο Ιωάννης Δελής.

Από το ΜέΡΑ25, εάν δεν επιλέξει την περιφέρεια ο αρχηγός του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης, θα εκλεγεί η Σοφία Φουντουκίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: LIVE όλες οι εξελίξεις: Η μάχη του σταυρού, αποτελέσματα, δηλώσεις και αντιδράσεις

Στη Β’ Θεσσαλονίκης, με την ενσωμάτωση στο 98%, τρεις έδρες παίρνει η ΝΔ, δύο ο ΣΥΡΙΖΑ και από μία το ΚΙΝΑΛ, η Ελληνική Λύση, το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25.

Με την ενσωμάτωση των σταυρών στο 95% και παρότι τα αποτελέσματα είναι ενδεικτικά, φαίνονται να εκλέγονται οι εξής βουλευτές:

Από τη ΝΔ, ο Θεόδωρος Καράογλου, ο Σάββας Αναστασιάδης και ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σωκράτης Φάμελλος και η Δώρα Αυγέρη.

Από το ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Αρβανιτίδης.

Από την Ελληνική Λύση, ο Κώστας Χήτας.

Από το ΚΚΕ, ο Λεωνίδας Στολτίδης.

Από το ΜέΡΑ25, η Κωνσταντίνα Αδάμου.

Θέμα:
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
Tags:
Ελληνική Λύση, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, αποτελέσματα, αποτελέσματα εκλογών, βουλευτικές εκλογές 2019, βουλευτικές εκλογές, εκλογές 2019, εκλογές, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK