19:55 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2019
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη

Βούλτεψη στο Sputnik: Έχουμε καθαρή τετραετία - Ο Τσίπρας θα παραστήσει ότι υπερασπίζεται τον λαό

© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Από
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
0 10
Βρείτε μας

Το εκλογικό αποτέλεσμα σχολιάζει στο Sputnik, η επανεκλεγείσα βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Σοφία Βούλτεψη. Τι είπε για το στίγμα της αντιπαράθεσης μέσα στην επόμενη Bουλή.

«Είναι ένα πάρα πολύ καλό νέο για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα ότι ο ελληνικός λαός πρόσφερε αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να έχουμε μπροστά μας μια καθαρή τετραετία για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα ανάταξης της χώρας με στόχο την πραγματική και όχι την εικονική ευημερία, αλλά και την ύπαρξη κυβερνητικής σταθερότητας», επισημαίνει στο Sputnik η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών.

Την ίδια στιγμή, μίλησε για το πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νέος πρωθυπουργός – Αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά από πολλά χρόνια

«Είναι ολοκάθαρο ότι η κατάχρηση εξουσίας στην οποία επιδόθηκε ήδη από την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας αποσκοπούσε στον περιορισμό αυτής της δυναμικής και στο να μη υπάρξει αυτοδυναμία και να μπορούμε να έχουμε άνετη δεδηλωμένη μέσα στη Βουλή. Από εδώ και πέρα, ο κύριος Τσίπρας το δήλωσε από την πρώτη στιγμή, οχυρωμένος πίσω από το ποσοστό του, που είναι και ποσοστό διπολισμού ότι θα προχωρήσει σε μια, όπως την είπε, "δυναμική αντιπολίτευση". Αυτό σημαίνει, ότι θα προσπαθήσει, όπως το έκανε πάντα και όπως το κάνουν όλοι όσοι προσπάθησαν να γίνουν  καθεστώτα, να λειτουργήσει στο όνομα του λαού, παριστάνοντας πάλι ότι υπερασπίζεται τον λαό και να επιστρέψει στη γνωστή του αντιπολίτευση. Όμως, σε αυτή τη χώρα γνωριζόμαστε τώρα πάρα πολύ καλά και ο κύριος Τσίπρας έχει κυβερνήσει, έχει υπογράψει μνημόνια, περικοπές, έχει ψηφίσει νόμους οι οποίοι ήταν εις βάρος του ελληνικού λαού και θα αναμετρηθούμε πάνω σε αυτό, με επιχειρήματα και όχι με το γνωστό τρόπο που Αλέξης Τσίπρας είχε υιοθετήσει πολλά χρόνια, πριν την από παραμονή του στην εξουσία».

ΑΚΟΜΑ: Τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία: Το τέλος μιας εποχής

Ερωτηθείσα για το αν η αλλαγή στην κομματική σύνθεση της Βουλής σηματοδοτεί μια γενικότερη αλλαγή στην πολιτική ζωή, απαντάει ότι «οι δημαγωγοί πάνε και έρχονται, δεν έχουμε τελειώσει με αυτό το κομμάτι ως κοινωνία και ως πολιτικό σύστημα. Και αυτό θα σηματοδοτήσει και την αντιπαράθεση μέσα στη βουλή για την οποία μίλησα προηγουμένως».

Θέμα:
Εθνικές εκλογές 2019 (271)

Σχετικά:

Εθνικές εκλογές 2019
Tags:
νέα, ειδήσεις, αποτελέσματα εκλογών, Νέα Δημοκρατία, ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκλογές 2019, εκλογές, βουλευτής, Βουλή, Σοφία Βούλτεψη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK