20:11 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2019

Γερασιμίδου στο Sputnik: Είναι πολύ ευχάριστο το ότι βγήκε από τη μέση η Χρυσή Αυγή

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis/SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Από
Εθνικές εκλογές 2019 (271)
0 10
Βρείτε μας

Το αποτέλεσμα των εκλογών για το ΚΚΕ αλλά και τη νέα σύνθεση του ελληνικού κοινοβουλίου σχολίασε, σε δηλώσεις της στο Sputnik, η επανεκλεγείσα βουλευτής με το ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου.

Η Ελένη Γερασιμίδου επανεξελέγη βουλευτής με το ΚΚΕ και κλήθηκε από το Sputnik να σχολιάσει και το εκλογικό αποτέλεσμα για το κόμμα, αλλά και τη σύνθεση της νέας Βουλής.

«Το ΚΚΕ δεν ανέβασε και πολύ τα ποσοστά του, σχεδόν καθόλου, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Είναι μια δύναμη σταθερή που θα συνεχίσει να παλεύει για τα συμφέροντα του λαού, απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές, απέναντι σε ΕΕ και ΝΑΤΟ και σε όσα επιβάλλουν», σχολίασε η Ελένη Γερασιμίδου μιλώντας στο Sputnik.

Κληθείσα να σχολιάσει την αλλαγή της σύνθεσης του κοινοβουλίου απαντάει ότι «δεν υπάρχει κάποια σοβαρή αλλαγή. Είναι πολύ ευχάριστο το ότι βγήκε η Χρυσή Αυγή από τη μέση, ωστόσο, η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής εκπροσωπείται. Και μέσα στη Νέα Δημοκρατία υπάρχουν τέτοια στοιχεία και στην Ελληνική Λύση. Το θέμα είναι να τιμωρηθούν, να μπουν στη φυλακή και να τελειώνουμε με αυτούς».

Η Ελένη Γερασιμίδου είχε εκλεγεί βουλευτής με το ΚΚΕ το 2012 και το 2015. Σε αρκετές ομιλίες της έχει ταχθεί υπέρ των συμφερόντων του ελληνικού λαού και ενάντια της επέκτασης του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια και ειδικότερα εναντίον των ΝΑΤΟικών βάσεων στην Ελλάδα, με αίτημα την άμεση απομάκρυνσή τους, χαρακτηρίζοντάς τις ως«βάσεις του θανάτου και του πολέμου». Όπως έχει πει, τόσο η ίδια όσο και το ΚΚΕ στέκεται «απέναντι στις αμερικανικές αξίες που σκορπάνε φωτιά και ανεργία, μυρίζουν μπαρούτι και βρωμάνε φασισμό, γεμίζοντας πτώματα αθώων όλη τη γη».

Θέμα:
Εθνικές εκλογές 2019 (271)

Σχετικά:

Εθνικές εκλογές 2019
Τα επίσημα ποσοστά των εκλογών 2019: Αυτοδυναμία ΝΔ, κάτω του 3% η Χρυσή Αυγή
Exit poll: Εκλογικό θρίλερ για Χρυσή Αυγή και Βελόπουλο, εντός Βουλής ο Βαρουφάκης
Οριστικά εκτός Βουλής η Χρυσή Αυγή
Tags:
ΚΚΕ, εκλογές, εκλογές 2019, Ελένη Γερασιμίδου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK