02:21 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, δήλωσε πως ο αγροτικός τομέας αφορά ένα σημαντικό κομμάτι του ΑΕΠ, που μπορεί μαζί με την προστιθέμενη αξία να φτάσει ακόμα και το 20%.

«Η αγροτική ανάπτυξη έχει τη δική της συμβολή στη συνολική ανάπτυξη κι αυτό πρέπει να μετατραπεί σε αύξηση του εισοδήματος των αγροτών», τόνισε ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα ο κ. Βορίδης είπε πως ο αγροτικός τομέας αφορά ένα σημαντικό κομμάτι του ΑΕΠ, περίπου το 5%, το οποίο όπως πρόσθεσε «μπορεί μαζί με την προστιθέμενη αξία να φτάσει ακόμα και το 20%».

Σε ερώτηση για την τοποθέτησή του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, υπογράμμισε πως «ο κάθε πρωθυπουργός οργανώνει την πολιτική του», ενώ απάντησε σε όσους κάνουν λόγο για υποβάθμισή του στο συγκεκριμένο υπουργείο, λέγοντας πως για υπουργείο «που ακουμπά ένα τεράστιο κομμάτι της ελληνικής παραγωγής».

Επίσης: Ορκίστηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η αλλαγή φρουράς στα υπουργεία, οι δηλώσεις

«Η εντολή που έχω από τον πρωθυπουργό είναι η διαπραγμάτευση της κοινής αγροτικής πολιτικής από πλευράς Ελλάδας», πρόσθεσε.

Tags:
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, υπουργός, Νέα Δημοκρατία, Μάκης Βορίδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK