03:16 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

«Υπάρχει δυστυχώς μία πλέμπα ανταποκριτών – δημοσιογράφων που έγλυφαν τα παπούτσια των ΣΥΡΙΖΑιων στα γεμάτα χασισοκαπνό μέσα στο Μαξίμου. Και γράφανε ότι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

Για ανταποκριτές του ξένου Τύπου στην Ελλάδα που «έγραφαν ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους» έκανε λόγο ο δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου σχολιάζοντας τον πρωτοσέλιδο τίτλο της Liberation που αποκαλούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «ο μικρός Κούλης».

Σε μία κουβέντα με τον Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρει πως «οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων έγραφαν για μία Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν σε ένα Μαξίμου γεμάτο καπνούς τα αποδημούντα στελέχια του ΣΥΡΙΖΑ».

Συνέχισε μάλιστα υποστηρίζοντας πως αυτό δεν το έκαναν όλοι ωστόσο «υπάρχει δυστυχώς μία πλέμπα ανταποκριτών – δημοσιογράφων που έγλυφαν τα παπούτσια των ΣΥΡΙΖΑιων στα γεμάτα χασισοκαπνό μέσα στο Μαξίμου. Και γράφανε ότι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

Ειδικά για τη Liberation ανέφερε ότι είναι εφημερίδα «που διοικείται από τους τραπεζίτες που έβγαλαν λεφτά διαχειριζόμενοι τα λεφτά του ελληνικού δημοσίου όταν ο Τσακαλώτος και οι άλλοι δεν ήθελαν να ακουμπήσουν το θέμα, πού να καταλάβει κιόλας τι γίνεται. Δεν καταλάβαινε. Άρα έπρεπε οι συγκεκριμένοι τραπεζίτες να κάνουν τις δουλειές τους».

 

Tags:
καπνός, χασίς, Μέγαρο Μαξίμου, ΣΥΡΙΖΑ, Μπάμπης Παπαδημητρίου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK