10:43 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Εορτασμός της Ημέρας της Ρωσίας στην Πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα, στις 11 Ιουνίου, 2015

Τα συγχαρητήρια Πούτιν και Μεντβέντεφ στον Μητσοτάκη επέδωσε ο Ρώσος πρέσβης

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και του πρωθυπουργού της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επέδωσε ο Ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στο συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη εκτίμησε ως πολύ καλές τις σχέσεις με την Ελλάδα που βασίζονται στις μακραίωνες παραδόσεις φιλίας, πολιτιστικής και πνευματικής συγγένειας.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι το έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αξίωμα του πρωθυπουργού θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του διμερούς διαλόγου, της εποικοδομητικής συνεργασίας σε διάφορους τομείς, που ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των λαών των δύο χωρών και συμβαδίζει με την εδραίωση της σταθερότητας και της ασφάλειας στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγχαρητήριο μήνυμα Πούτιν σε Μητσοτάκη

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός της Ρωσίας τόνισε ότι «τη Ρωσία και την Ελλάδα τις συνδέουν φιλικές, εταιρικές σχέσεις. Με συνέπεια αναπτύσσεται η συνεργασία στον εμπορικό, οικονομικό και επενδυτικό τομέα, υλοποιούνται κοινά σχέδια στην ενέργεια, τη βιομηχανία, τις υποδομές, την επιστήμη, τον πολιτισμό και σε άλλες σφαίρες».

«Με ικανοποίηση αναπολώ τη συνάντηση μαζί σας τον Φεβρουάριο του 2019 στη Μόσχα, η οποία διαμόρφωσε ευνοϊκές προϋποθέσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της ρώσο-ελληνικής συνεργασίας. Επιβεβαιώνω την ετοιμότητα για την ενεργή δουλειά στο κυβερνητικό επίπεδο σε όλα τα επίκαιρα ζητήματα της διμερούς ατζέντας» σημείωσε στο τηλεγράφημά του.

Tags:
Κυριάκος Μητσοτάκης, Αντρέι Μασλόβ, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK