07:01 15 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το μεσημέρι της Τετάρτης συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός του εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής.

Τη δέσμευση ότι «θα επανέλθουμε» έδωσε ο Παύλος Πολάκης, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Αλέξης έδωσε το σήμερα. Ανασυγκροτούμαστε, οργανωνόμαστε και θα επανέλθουμε» τόνισε, χαρακτηριστικά, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Κάνοντας ευθεία αναφορά στα λεγόμενα του κ. Τσίπρα, υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως «το ποσοστό των εθνικών εκλογών δεν πρέπει να οδηγήσει σε επανάπαυση αλλά, αντίθετα, να δρομολογήσει άμεσα τις διαδικασίες για την ανασυγκρότηση του κόμματος και την αντιστοίχισή του με την ευρεία εκλογική του βάση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Επί τάπητος ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα, τι είπε ο Τσίπρας

Και συνέχισε: «Γι αυτό τον λόγο υπογράμμισε την ανάγκη να ξεκινήσει αμέσως μετά το καλοκαίρι, μία πλατιά καμπάνια οργανωτικής ανασυγκρότησης, με έμφαση και στη νέα γενιά που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, με ποσοστό 38% στις ηλικίες ως 24 ετών»

«Βασικός στόχος είναι μέχρι, το Συνέδριο, τα οργανωμένα μέλη του κόμματος να φθάνουν τουλάχιστον το 10%» κατέληξε ο κ. Πολάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατάφερε να εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς στην περιφέρεια Χανίων, αφήνοντας εκτός Βουλής τον κ. Σταθάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολάκης: Το αποτέλεσμα ήταν μια τεράστια προσωπική δικαίωση, δέχτηκα το μεγαλύτερο μπούλινγκ

Σχετικά:

Ο Πολάκης κέρδισε την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά
Πολάκης: Το αποτέλεσμα ήταν μια τεράστια προσωπική δικαίωση, δέχτηκα το μεγαλύτερο μπούλινγκ
Tags:
βουλευτικές εκλογές 2019, βουλευτικές εκλογές, εκλογές 2019, εκλογές, εκλογή, Βουλή, βουλευτής, Γιώργος Σταθάκης, Αλέξης Τσίπρας, πολιτική, ΣΥΡΙΖΑ, Κυβέρνηση, Παύλος Πολάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK