ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Νότης Μηταράκης τηλεφωνούσε στο 1555 του ΕΦΚΑ, αλλά καθώς δεν το σήκωνε κανείς, πήγε επί τόπου για αιφνιδιαστική επίσκεψη. Μίλησε για «τραγικές» υποδομές και «απαράδεκτες» συνθήκες εργασίας.

Ο υφυπουργός Εργασίας, Νότης Μηταράκης, πραγματοποίησε την Παρασκευή αιφνιδιαστική επίσκεψη στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΦΚΑ στην Αθήνα, καθώς κανείς δεν απαντούσε όσες φορές κάλεσε το 1555.

Σε δηλώσεις του, μετά την επίσκεψη, ο κ. Μηταράκης απέδωσε τα προβλήματα στις υλικοτεχνικές υποδομές.

«Οι ελλείψεις που έχει ο ΕΦΚΑ σε υλικοτεχνικές υποδομές και τεχνολογία είναι τραγικές. Το τηλεφωνικό κέντρο δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τον όγκο των κλήσεων των πολιτών. Στερείται λύσεων και σε θέματα λογισμικού και σε θέματα hardware», δήλωσε ο κ. Μηταράκης.

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων χαρακτήρισε, επίσης, «απαράδεκτες» τις συνθήκες εργασίας στο κτίριο.

«Οι συνθήκες εργασίας εντός του κτιρίου είναι απαράδεκτες. Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η άμεση ψηφιοποίηση των δεδομένων, για να προχωρήσουμε στην ηλεκτρονική έκδοση των συντάξεων και η ενίσχυση των υποδομών για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Το επίκεντρό μας είναι οι πολίτες», υπογράμμισε ο κ. Μηταράκης.

Κατά την επίσκεψή του στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΦΚΑ, ο κ. Μηταράκης συνομίλησε με υπαλλήλους που είναι επιφορτισμένοι με την έκδοση συντάξεων ελευθέρων επαγγελματιών, αλλά και με πολίτες.

Tags:
Αθήνα, επίσκεψη, Νότης Μηταράκης, τηλέφωνο, ΕΦΚΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK