09:44 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019
Το σήμα της ΕΡΤ

Σύσκεψη για την ΕΡΤ στο Μαξίμου: Η κυβέρνηση θέτει τους στόχους

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas/SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Γιάννης Δρόσος που τελεί υπό παραίτηση «ανέλυσε τις τηλεοπτικές και οικονομικές επιπτώσεις που έχει στο πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ η μετάδοση αγώνων των τριών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων»

Τον στόχο να γίνει η ΕΡΤ μία υψηλού επιπέδου ευρωπαϊκή δημόσια ραδιοτηλεόραση, επιβεβαιώθηκε στην πρώτη σύσκεψη για την μετεξέλιξή της που έγινε υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Γιάννης Δρόσος που τελεί υπό παραίτηση «ανέλυσε τις τηλεοπτικές και οικονομικές επιπτώσεις που έχει στο πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ η μετάδοση αγώνων των τριών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων» όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Ο πρωθυπουργός του ζήτησε να παραμείνει στη θέση του μέχρι να ληφθούν σχετικές αποφάσεις, ενώ στη σύσκεψη εξετάστηκαν οι προοπτικές και η δυνατότητά της ΕΡΤ να μετεξελιχθεί σε μια σύγχρονη και πλουραλιστική δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι εκ του νόμου συναρμόδιοι υπουργοί  που μετέχουν στη Γενική Συνέλευση της ΕΡΤ κ.κ. Στέλιος Πέτσας, Χρήστος Σταϊκούρας και Λίνα Μενδώνη, ενώ παρών ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης λόγω των πολλών αθλητικών γεγονότων που μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σχετικά:

Παραιτήθηκαν οι επικεφαλής της ΕΡΤ και του ΑΠΕ
Tags:
Κυριάκος Μητσοτάκης, Κυβέρνηση, Μέγαρο Μαξίμου, ΕΡΤ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK