ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Αποφάσισα να ανεξαρτητοποιηθώ από τη Χρυσή Αυγή», ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, χρεώνοντας στο κόμμα του λάθους πολιτικούς χειρισμούς, με τους οποίους διαφωνεί.

Την ανεξαρτητοποίησή του από την Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός.

«Αποφάσισα να ανεξαρτητοποιηθώ από τη Χρυσή Αυγή, όχι γιατί υπάρχει κάποιο μίσος ή κάποια κόντρα με την ηγεσία και τη Χρυσή Αυγή, αλλά γιατί θεωρώ ότι κάνουμε λάθος πολιτικές κινήσεις, πράγματα τα οποία εγώ τουλάχιστον δεν συμφωνώ», δήλωσε ο Γιάννης Λαγός στο newsbeast.gr.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η Χρυσή Αυγή δεν υπήρξε εγκληματική οργάνωση συμπληρώνοντας: «ημασταν πάντα άνθρωποι που μιλούσαμε για πατρίδα και για έθνος. Ίσως κάποια στιγμή να μας φόβισαν οι διώξεις, τα κυνηγητά και τα συναφή»

Ο Γιάννης Λαγός ευχαρίστησε τους πολίτες που τον εξέλεξαν στην Ευρωβουλή και υποσχέθηκε πως «εγώ και οι υπόλοιποι συναγωνιστές μου οι οποίοι με ακολουθούν στον αγώνα τον οποίο θα κάνουμε, θα αγωνιστούμε για τιμή, για Ελλάδα, για ορθοδοξία. Δεν θα φοβηθούμε, δε θα υποκύψουμε, και δεν θα γονατίσουμε μπροστά σε οποιαδήποτε πίεση».

Η Χρυσή Αυγή απέσπασε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου πήρε 165.709 ψήφους και ποσοστό 2,93%, μένοντας εκτός Βουλής καθώς δεν έπιασε το όριο του 3%.

Tags:
Ευρωβουλή, ευρωβουλευτής, Γιώργος Λαγός, Χρυσή Αυγή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK