17:08 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Αριστείδης Φλώρος αποφυλακίστηκε εξαιτίας του νέου Ποινικού Κώδικα που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, επισήμαναν πηγές της ΝΔ στον απόηχο της απόφασης του Εφετείου.

Στον νέο Ποινικό Κώδικα αποδίδουν την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, πηγές της Νέας Δημοκρατίας, επιρρίπτοντας ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο νέος Ποινικός Κώδικας του ΣΥΡΙΖΑ αποφυλάκισε τον Αριστείδη Φλώρο. Οι πρώτες αρνητικές συνέπειες του νέου Ποινικού Κώδικα που ψήφισε μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν ήδη να εκδηλώνονται», ανέφεραν οι πηγές της ΝΔ.

Όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκανε ομόφωνα δεκτό αίτημα του Αριστείδη Φλώρου για αποφυλάκιση με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του και της καταβολής εγγύησης ύψους 50.000 ευρώ.

Ο Αριστείδης Φλώρος είχε καταδικαστεί σε 21 χρόνια κάθειρξης.

Οι ίδιες πηγές της γαλάζιας παράταξης επέρριψαν ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για την εξέλιξη αυτή.

«Η αποφυλάκιση του καταδικασμένου για κακουργήματα Αριστείδη Φλώρου είναι το αποτέλεσμα των νέων ποινικών διατάξεων που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν από τις εκλογές, παρά την αντίδραση της ΝΔ και σύσσωμης της αντιπολίτευσης», ανέφεραν.

«Η ΝΔ, όπως είχε δεσμευθεί, θα αλλάξει όλα τα προβληματικά άρθρα του νέου Ποινικού Κώδικα τις αμέσως επόμενες μέρες», σημείωναν οι ίδιες πηγές.

Tags:
Ποινικός Κώδικας, αποφυλάκιση, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Αριστείδης Φλώρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK