00:24 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Απάντηση στον Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος μίλησε για αναστήλωση του κράτους της δεξιάς, μετά την ανακοίνωση του ονόματος του νέου αρχηγού της ΕΛΑΣ, έδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Την αντίδραση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκάλεσε η δήλωση του τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Μιχάλη Καραμαλάκη στην ηγεσία της ΕΛΑΣ, είπε πως «η αναστήλωση του κράτους της δεξιάς, ιδίως στα Σώματα Ασφαλείας, εξελίσσεται με κλιμακούμενη προκλητικότητα».

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο αναφέρει ότι «ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε Επιτελάρχης το 2017, Υπαρχηγός το 2018 και Αρχηγός σήμερα» και πως «επιλογή του νέου Αρχηγού δεν έχει καμία σχέση με κομματισμό και αναξιοκρατία».

Το υπουργείο χαρακτηρίζει την τοποθέτηση του Γιάννη Ραγκούση «εμφανώς βιαστική, ακραία επιθετική, άδικης και προσβλητικής προς το πρόσωπο του Αρχηγού και του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας».

Ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο, επίσης, «για απροσχημάτιστη καταπάτηση κάθε προγραμματισμένης διαδικασίας αξιολόγησης των στελεχών στα Σώματα Ασφαλείας».

Tags:
ΣΥΡΙΖΑ, ΕΛΑΣ, αστυνομία, Ελληνική Αστυνομία, Γιάννης Ραγκούσης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK