09:30 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει γιατό βιάστηκε να κλείσει το Μακεδονικό, υπογράφοντας την Συμφωνία των Πρεσπών.

Με αναφορά στην Συμφωνία των Πρεσπών και στα 76 «θα», που όπως είπε, άκουσε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στη διάρκεια των προγραμματικών του δηλώσεων στη Βουλή, ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Ακουσα 76 ‘’θα’’ από τον πρωθυπουργό. Οταν έχουμε προγραμματικές δηλώσεις, με τα ‘’θα’’ δεν μπορείς ούτε να συναινέσεις ούτε να ψηφίσεις», είπε από το βήμα της Βουλής , στην τρίτη ημέρα των προγραμματικών δηλώσεων, ο Κυριάκος Βελόπουλος και στη συνέχεια έκανε αναφορά στο Σκοπιανό.

«Προδόθηκε τελικά η Μακεδονία; Να συζητήσουμε λοιπόν και να δούμε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Κοτζιάς βιάστηκαν να κλείσουν το θέμα», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλο, εξαπολύοντας παράλληλα τα βέλη κατά της Νέας Δημοκρατίας, για την στάση που τηρεί στο συγκεκριμένο ζήτημα.

«Ψέματα αυτό που ισχυρίζεστε ότι η ΝΔ ουδέποτε είπε ότι θα καταργήσει την Συμφωνία των Πρεσπών», ανέφερε ο ίδιος, ενώ αναρωτήθηκε γιατί ο πρωθυπουργός δεν απαντά.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας είναι ότι δεν γεννιούνται Έλληνες ενώ αναφερόμενος στο μεταναστευτικό είπε πως «αν κόψουμε τα επιδόματα ο πρόσφυγας δεν θα έρθει εδώ».

«Πρώτα ο Έλληνας, πρώτα η Ελλάδα», ήταν η φράση με την οποία έκλεισε την ομιλία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Tags:
Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος, προγραμματικές δηλώσεις, Βουλή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK