14:53 03 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με δύο μυνήσεις κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη θα σχοληθεί στην αυριανή, πρώτη της συνεδρίαση, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Πρεμιέρα κάνει αύριο η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, η οποία θα ασχοληθεί με τις μηνύσεις εναντίον του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Όπως αναφέρει το newpost.gr, πρόκειται για δύο μηνύσεις που έχουν υποβάλει ο πρώην επικεφαλής των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής αλλά ο διοικητής της Τράπεζες της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρας, για την υποκλοπή της τηλεφωνικής του συνομιλίας.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας δήλωσε πως επιθυμεί να παραπεμφθεί με την ιδιότητα του υπουργού και όχι αυτή του βουλευτή, καθώς όπως είπε η ανάμειξή του στις υποθέσεις αυτές αφορούσε την υπουργική του ιδιότητα.

«Aυτό που απαιτώ είναι όχι να αρθεί η ασυλία μου σε μία επιτροπή η οποία είναι δεν είναι δημόσια, αλλά να μαζέψουν 30 υπογραφές από βουλευτές διαφόρων πτερύγων της βουλής και να γίνει η διαδικασία με Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση ειδικής προανακριτικής επιτροπής όπου εκεί θα τα πούμε όλα«», τόνισε ο κ. Πολάκης.

Σημειώνεται πως η Επιτροπή θα αποφασίσει για την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή σχετικά με την υπόθεση. 

Tags:
Τράπεζα της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, Επιτροπή Δεοντολογίας, δικογραφία, Παύλος Πολάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK