20:03 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρωθυπουργός συνέχισε τις επισκέψεις στα υπουργεία. Σήμερα το πρωί μετέβη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έχοντας επαφές με τον Μάκη Βορίδη.

Στην αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα εστίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης με τον αρμόδιο υπουργό, Μάκη Βορίδη, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέας συνιστά κεντρική πολιτική προτεραιότητα του αναπτυξιακού μοντέλου της Ελλάδας.

Ειδική μνεία έκανε και στη διαπραγμάτευσης της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), με τον κ. Μητσοτάκη να εξαίρει τη σημασία της μετάβασης στην «έξυπνη γεωργία», με σεβασμό του περιβάλλοντος.

Κατά τον ίδιο, παράλληλα, απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι και η αντιμετώπιση των παράνομων ελληνοποιήσεων, κάτι το οποίο θίγει - όπως τόνισε - τόσο τους παραγωγούς όσο και τους καταναλωτές.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε και τα υπουργεία Παιδείας, Υγείας και Τουρισμού.

Σχετικά:

Καταστροφές και σε καλλιέργειες στη Χαλκιδική: Τι δηλώνουν αγρότες της περιοχής
Tags:
ΚΑΠ, αγρότες, αγροτικά προϊόντα, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία, Κυβέρνηση, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK