ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Όπως επισημαίνει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, 60.000 άνθρωποι υψηλού εισοδήματος χρωστούν τα μισά λεφτά της ΔΕΗ.

Άνθρωποι υψηλού εισοδήματος είναι οι μεγαλοοφειλέτες της ΔΕΗ. 

Εδικότερα, την πληροφορία ότι 60.000 άνθρωποι υψηλού εισοδήματος χρωστάνε τα μισά λεφτά της ΔΕΗ, δηλαδή περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ, δημοσιοποίησε σε συνεντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης. 

Την ίδια στιγμή τάχθηκε απέναντι σε μία κουλτούρα μη πληρωμής των οφειλών, που υποστηρίζει ότι έχει διαμορφωθεί στη χώρα.

Παράλληλα επισήμανε ότι οφειλέτες με οικονομική επιφάνεια έχουν κρυφτεί μέσα στους φτωχούς. Προανήγγειλε επιπλέον αποκαλύψεις και ότι «θα μπει μια τάξη στη ΔΕΗ».

Επιπλέον ότι υπάρχει πρόβλημα με τις ρευματοκλοπές, πρόβλημα που όπως ανέφερε είναι πρόβλημα ολόκληρης της Ευρώπης, ενώ τόνισε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα θα επιλυθεί με έξυπνους μετρητές.

Αναφορικά με τα τιμολόγια της ΔΕΗ, ο κ. Χατζηδάκης προανήγγειλε αυξήσεις στο ποσό που εισπράττει η επιχείρηση, χωρίς ωστόσο αυτό να επηρεάσει τους καταναλωτές.

Tags:
πλούσιοι, ελληνικό χρέος, Χρέος, Κωστής Χατζηδάκης, ΔΕΗ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK