06:00 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν κοινές δηλώσεις των κ.κ. Μητσοτάκη και Αναστασιάδη προς τους εκπροσώπους του Τύπου. Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στην Κύπρο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Αναστασιάδη, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στην Κύπρο.

Οι δύο άνδρες συναντώνται στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας, με το μενού της συζήτησης να περιλαμβάνει μία σειρά ζητημάτων, όπως το Κυπριακό, τα ελληνοτουρκικά, τα ενεργειακά και άλλα διμερή θέματα.

Μετά το τέλος των επαφών, θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

​Η άφιξη του κ. Μητσοτάκη στην πρωτεύουσα της Κύπρου πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα.

Το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της κυπριακής Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, αλλά και με τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Στις 20:15, ο κ. Αναστασιάδης θα παραθέσει επίσημο δείπνο, προς τιμή του κ. Μητσοτάκη.

Η επίσκεψη στην Κύπρο θα συνεχιστεί και την Τρίτη, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να συναντάται με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, Χρυσόστομο Β’, να καταθέτει στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα και στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας και να επισκέπτεται το στρατόπεδο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).

Tags:
Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός, συνάντηση, πρόεδρος, ταξίδι, επίσκεψη, Κυβέρνηση, Κυβέρνηση, Λευκωσία, Κύπρος, Νίκος Αναστασιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK