21:28 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Θεοδώρα Τζάκρη σχολίασε την αναστολή κατασχέσεων και αποδέσμευση λογαριασμών όσων μπουν στη ρύθμιση των 120 δόσεων πυροδοτώντας την ...έκρηξη του Γιώργου Αμυρά.

Το σχόλιο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη «σιγά τη ρύθμιση, σιγά την αποδέσμευση» για το φορολογικό νομοσχέδιο και την τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών για αναστολή κατασχέσεων και αποδέσμευση λογαριασμών όσων μπουν στη ρύθμιση των 120 δόσεων, ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η αντιπαράθεση.

Αντιδρώντας ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αμυράς κατά τη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής ανέφερε ότι «Κυρία Τζάκρη, δικαίως έχετε ονομαστεί πρωταθλήτρια των μνημονίων, έχετε ψηφίσει τα περισσότερα μνημόνια σε αυτή την αίθουσα και λέτε τώρα σιγά τη ρύθμιση. Γιατί δεν τη φέρνατε εσείς;».

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η βουλευτής αντέδρασε και απάντησε «μου κάνει κριτική ο κ. Αμυράς που μέχρι προχθές ήταν στις τάξεις του Ποταμιού και τώρα θυμήθηκε να αναφερθεί στο δικό μου παρελθόν για να με καταχεριάσει. Να προσέχει όταν αναφέρεται προσωπικά σε μένα».

Tags:
Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Βουλή, Θεοδώρα Τζάκρη, Γιώργος Αμυράς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK