14:53 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και πάλι στον νέο διοικητή της ΕΥΠ, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πει εάν είναι «κιθαρίστας ή ντράμερ» για τον τίτλο πανεπιστημίου που έχει.

Το θέμα του νέου διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτης Κοντολέοντα, έθιξε για άλλη μια φορά στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας.

«Τελικά θα μείνει ο διοικητής της ΕΥΠ κ. Μητσοτάκη;» ρώτησε ο κ. Τσίπρας κατά τη συζήτηση για το διυπουργικό νομοσχέδιο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε, μάλιστα, «λαθροχειρία» στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΥΠ.

«Διέγραψαν το όνομα και το βιογραφικό του προηγούμενου διοικητή της ΕΥΠ, του κ. Ρουμπάτη. Μόλις το ανακάλυψαν τα ΜΜΕ, το επανέφεραν. Ίσως το έκαναν αυτό γιατί η σύγκριση των δύο βιογραφικών, θα δημιουργούσε τεράστια ερωτήματα για την επιλογή σας», είπε ο κ. Τσίπρας.

Μιλώντας για τον νέο διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε «τι ακριβώς είναι».

«Ο δικός σας τι ακριβώς είναι; Σεκιουριτάς! Αυτή είναι η επιλογή των "αρίστων" που θα έκανε η νέα κυβέρνησή. Κι όταν σας είπαμε ότι είναι ασύμβατο με τον νόμο γιατί θα πρέπει να έχει αναγνωρισμένο πτυχίο ισότιμο των ελληνικών πανεπιστήμιο, δεν αναφερθήκατε, δεν είπατε τίποτε», δήλωσε ο κ. Τσίπρας, κατά την ομιλία του.

Συνεχίζοντας, κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι «πάλι δεν απάντησε» όταν «σας είπα ότι ο ΔΟΑΤΑΠ αναγνωρίζει μόνο το τμήμα μουσικών σπουδών από το συγκεκριμένο ανοιχτό πανεπιστήμιο που (σ.σ. ο κ. Κοντολέων) σπούδασε management δια αλληλογραφίας».

«Σας ρωτώ τελικά, ο εκλεκτός σας τι ακριβώς είναι; Κιθαρίστας ή ντράμερ κ. Μητσοτάκη;» αναρτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Tags:
ΕΥΠ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK