16:15 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Παναγιώτης Πικραμμένος

Πικραμμένος σε Τσίπρα: Βρίσκομαι στη Βουλή διότι εσείς με φέρατε

SOOC / George Vitsaras
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε πως βρέθηκε στη Βουλή «διότι εσείς με φέρατε εδώ, κάνοντάς με πολιτικό πρόσωπο».

Απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, ο Παναγιώτης Πικραμμένος τόνισε πως δεν ήθελε να γίνει πολιτικό πρόσωπο, αλλά βρέθηκε στη Βουλή «επειδή εσείς με φέρατε», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Βρίσκομαι εδώ σε αυτή την αίθουσα, είναι διότι εσείς με φέρατε εδώ, κάνοντάς με πολιτικό πρόσωπο, εκόντα άκοντα. Δεν είχα εγώ τη βούληση να γίνω πολιτικό πρόσωπο αλλά με φέρατε τι να κάνουμε;» δήλωσε ο Παναγιώτης Πικραμμένος, παίρνοντας τον λόγο επί προσωπικού.

Είχε προηγηθεί η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη συζήτηση για το διυπουργικό νομοσχέδιο στη Βουλή, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να συγκρίνει την πορεία του κ. Πικραμμένου με αυτή της Βασιλικής Θάνου.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Πικραμμένος, κάλεσε τον κ. Τσίπρα να μη συγκρίνει πράγματα που δεν μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους. «Ισχύει η ελληνική παροιμία τι σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο», παρατήρησε.

Περιγράφοντας τη μέχρι σήμερα πορεία του, ο κ. Πικραμμένος είπε ότι «πήγα στο γραφείο του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το 1991, μετά από ερώτημα που έγινε από το τότε υπουργικό συμβούλιο και η επιλογή ήταν του δικαστικού συμβουλίου, του ΣτΕ», ενώ έγινε πρόεδρος του ΣτΕ το 2009, «δηλαδή περίπου μετά από 19 χρόνια».

Αναφερθείς στην πρόεδρο της επιτροπής Ανταγωνισμού, Βασιλικής Θάνου, ο Παναγιώτης Πικραμμένος είπε ότι «υπάρχει ένα πρόβλημα με τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου».

Συνεχίζοντας, έθεσε το ερώτημα «γιατί η κ. Θάνου πήρε τις αποφάσεις σε ασφαλιστικά μέτρα και δεν πήρε κανονικά αποφάσεις;»

«Το έκανε για να μην ελεγχθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή», υπογράμμισε ο κ. Πικραμμένος, προσθέτοντας ότι η κ. Θάνου θα ελεγχθεί από την Κομισιόν.

Tags:
Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Βουλή, Αλέξης Τσίπρας, Παναγιώτης Πικραμμένος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK