00:34 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας: Φέρνουν στα κλεφτά μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια

© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σύσσωμη η αντιπολίτευση αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής και τη διαδικασία για τη συζήτηση του διυπουργικού νομοσχεδίου αντιδρώντας στις τροπολογίες της «τελευταίας στιγμής».

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τις τροπολογίες που κατατέθηκαν στην Ολομέλεια στο διυπουργικό νομοσχέδιο.

«Τροπολογίες, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας που καταργούν τον πυρήνα της φιλεργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έφερε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση. Καταργούν την υποχρέωση των εργοδοτών να αιτιολογούν απολύσεις καθώς και την ευθύνη εργολάβων/υπεργολάβων απέναντι στους εργαζόμενούς τους» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook.

Σχολιάζει ότι η κυβέρνηση νομοθετεί «καθ' υπαγόρευση του ΣΕΒ και δεν τολμούν να υπερασπιστούν την επιλογή τους. Στα κλεφτά φέρνουν μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια».

Κλείνει την ανάρτησή του αναφέροντας ότι «ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι τους έχουν πάρει χαμπάρι. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ».

Υπενθυμίζεται ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής και τη διαδικασία για τη συζήτηση του διυπουργικού νομοσχεδίου αντιδρώντας στις τροπολογίες της «τελευταίας στιγμής».

Tags:
Νομοσχέδιο, Βουλή, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK