01:46 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντά τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών

© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η οικονομική σχέση της Ελλάδας με τη Γαλλία αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχει σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός με τον Μπρούνο Λεμέρ.

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Μπρούνο Λεμέρ, θα έχει σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 10, θα βρεθούν η οικονομική σχέση της Ελλάδας με τη Γαλλία.

Νωρίτερα, στις 9:00, με τον κ. Λεμέρ θα έχει συνομιλίες ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός μήνα διακυβέρνησης, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι η νέα κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη προχώρησε στη στελέχωση των Γενικών Γραμματειών, αντιμετώπισε έκτακτες καταστάσεις όπως η θεομηνία στη Χαλκιδική και ο σεισμός στην Αθήνα, έλαβε αποφάσεις για τους πυρόπληκτους στο Μάτι, λειτούργησε δοκιμαστικά τον αριθμό 112 στη Σύρο και μέχρι τέλος του χρόνου προγραμματίζει πλήρη λειτουργία του.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, έφερε στην Βουλή τρία σημαντικά νομοσχέδια: το πρώτο αφορούσε στη μείωση του ΕΝΦΙΑ  και τη βελτίωση της ρύθμισης των 120 δόσεων. Το δεύτερο ήταν για το επιτελικό κράτος και το τρίτο ήταν το διϋπουργικό νομοσχέδιο το οποίο περιελάμβανε διατάξεις όπως αυτή για το πανεπιστημιακό άσυλο, την κυβερνησιμότητα των ΟΤΑ, τις ψηφιακές συντάξεις και τη διανομή των φαρμάκων για τους βαριά νοσούντες στο σπίτι.

Tags:
Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κυβέρνηση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK