10:05 10 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 01
Βρείτε μας

Ο κ. Μητσοτάκης φέρεται να έχει καταλήξει στους κ.κ. Ζούλα και Γαμβρίτσιο για τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου, αντίστοιχα, της ΕΡΤ.

Ζήτημα λίγων ημερών πρέπει να θεωρείται η απόφαση της κυβέρνησης για την πλήρωση των ανώτερων θέσεων στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «iefimerida.gr», για τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ προορίζεται ο νυν επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Μαξίμου, Κωνσταντίνος Ζούλας.

Παράλληλα, ως διευθύνων σύμβουλος προωθείται η επιλογή του Γιώργου Γαμβρίτσιου, ο οποίος είχε βρεθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και επί κυβερνήσεως Γεώργιου Παπανδρέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραιτήθηκαν οι επικεφαλής της ΕΡΤ και του ΑΠΕ

Τις παραπάνω πληροφορίες φέρεται να επιβεβαιώνει και ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter σημειώνει τα εξής:

«Ζούλας και Γαμβρίτσιος στην ΕΡΤ, είναι επιλογές Μητσοτάκη που στέλνουν το μήνυμα της δημοσιογραφικής ποιότητας και του επαγγελματισμού».

​Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, τη θέση του κ. Ζούλα στο Μέγαρο Μαξίμου θα καλύψει ο έτερος δημοσιογράφος, Δημήτρης Τσιόρδας, με τις σχετικές ανακοινώσεις να γίνονται τη Δευτέρα.

Σχετικά:

«Τσεκούρι» της ΕΡΤ στο ποδόσφαιρο
Tags:
δημοσιογράφοι, Γραφείο Τύπου, Μαξίμου, δημόσια τηλεόραση, τηλεόραση, ραδιοτηλεοπτικό, Κωνσταντίνος Ζούλας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κυβέρνηση, ΕΡΤ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK